IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Opzeggen lidmaatschap

22 juni 2009 14:29 | Youri van Berkel | gewijzigd: 1 september 2009 11:55 | Koen Backer van Ommeren

Aan al het mooie komt een einde, zo mogelijk ook aan uw lidmaatschap van de ASR Nereus. Lees meer voor het opzeggen van uw lidmaatschap

Bent u voornemens uw bordeauxrode das in te wisselen voor een degelijke grijze? Neemt u in overweging een andere invulling te geven aan uw donderdagavond? Neem dan uiterst nauwkeurig de volgende punten mee in uw besluit:

U zult definitief uw bierkaart inwisselen voor een businesscard. Het ontbreken van de adrenaline aan de start en het gemis van de ergometer is groot. U zult nooit meer doorweekt van het bier thuiskomen. U zult zich irriteren wanneer u tijdens een borrel tegen een rug aankijkt. U zult zich afvragen waarom niemand u naar huis brengt als u in het ochtendgloren opzoek gaat naar een slaapplaats en u zult uw eten koud moeten blazen voordat u kunt beginnen.

Weet u zeker dat u de warme muren van het bordeauxrode bastion voorgoed wilt verlaten, zeg dan uw lidmaatschap op.

U kunt zich tot 1 september 2009 uitschrijven voor het seizoen 2009-2010. Na deze datum bent u verplicht contributie te betalen voor het desbetreffende jaar. U kunt zich uitschrijven door een brief te sturen naar Nereus of een e-mail te sturen naar de ab actis. U krijgt van uw opzegging een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen, dan is uw opzegging waarschijnlijk niet verwerkt. Neemt u in dat geval nogmaals contact op met de ab actis.

Reacties (2)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »