IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Geen pendelbus op komende HCN

7 april 2009 11:10 | Koen Backer van Ommeren | gewijzigd: 7 april 2009 11:10 | Koen Backer van Ommeren

Vanwege impopulariteit en de huidige kredietcrisis zal er op 25 april géén pendelbus rijden tussen Nereus en Skøll. In plaats daarvan wil de organisatie deelnemers en publiek graag wijzen op het huren van een fiets

Fietshuur bij NS-stations
Komt u per openbaar vervoer of met de auto en u wilt graag meefietsen met de wedstrijden op 25 april 2009? Dan is het huren van een fiets bij Station Amstel. Om een fiets te huren dient u over een geldig legitimatiebewijs te beschikken. U dient ook rekening te houden met een waarborgsom van maximaal €125,-.
Bij het Amstelstation is er een mogelijkheid tot het huren van fietsen bij Fietspoint Amstel. U betaalt €125,- borg, en betaald ca. €6,50 per (datum)dag. Voor eenmalig gebruik van een huurfiets is dit de gemakkelijkste optie.


OV-fiets
De OV-fiets is te huur bij Fietspoint Amstel en bij Locker Zuid WTC. Handig wanneer u vaker gebruik wilt maken van een OV-fiets. U betaald abonnementsgeld per jaar á €9,50 en eenmalige aanschafkosten van een OV-fietspas á €7,50. Huurkosten betaald u achteraf per automatische incasso. Ruim van tevoren dient u wel een OV-fietspas aan te vragen. Het huren van de OV fiets kost daarna € 2,85 per maximaal 20 uur.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »