IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

2de nieuwsbrief Rondje IJsselmeer

8 augustus 2009 09:41 | Tim Bouwmeester | gewijzigd: 30 augustus 2009 09:06 | Tim Bouwmeester

Rondje IJsselmeer

(odf, odw)

zaterdag 5 september 2009


Het parcours is grotendeels geinspecteerd; het ligt er goed bij. De exacte route staat echter nog niet vast; wijzigingen ten opzichte van vorig jaar zullen daags voor 5 september worden gemeld.

De inschrijving voor de 2009-editie gaat bijna van start. Net als voorgaande jaren is er voor de teams weer een plaatsingssysteem op basis van behaalde resultaten uit het verleden; of dat garanties biedt zullen we de vijfde kunnen zien.

Door het grote aantal team-inschrijvingen van de laatste jaren en de wens om qua totaal aantal deelnemende renners niet te groeien, wordt er vastgehouden aan de reeds beproefde regels:

  • elk team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 renners, de tijd van de 4de renner telt
  • alle renners van één team zijn (oud-) lid van één en dezelfde roeivereniging
  • er is een maximaal aantal deelnemende teams
  • dispensatie kan (in enkele gevallen) worden verleend door de organisatie, stuur je verzoek hiertoe voor eind augustus naar rondje@nereus.nl
  • de organisatie promoot de deelname van meer dames- en veteranenteams

De renners zonder team vormen het peloton. Het peloton slokt ook de afvallers van de teamwedstrijd op. Voor het peloton is er een volgbus voor de broodnodige bagage (zeer bescheiden tas per renner) en de bus is tevens de bezemwagen in de tweede etappe.

Wanneer je vragen hebt, of je wenst graag je mening te geven over zaken aangaande Het Rondje, dan kan je een bericht sturen aan rondje@nereus.nl. De leukste inzending wordt beloond!

Commissie Rondje IJsselmeer

rondje@nereus.nl

PS: geef het e-mailadres door van eenieder die deze nieuwsbrief wenst te ontvangen, of geschrapt wenst te worden van de maillist.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »