IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Skøll Cup

20 april 2009 21:59 | Sebastiaan de Stoppelaar | gewijzigd: 22 april 2009 10:10 | Sebastiaan de Stoppelaar

Competitieroeiend Nereus streed dit weekend op de Bosbaan om de blikken. Lees meer voor een verslag, uitslagen en foto's.

Helaas leverde de zaterdag voor Nereus geen blikken op. Bij de eerstejaars haalden Dames 4, Dames 8, Heren 3 en Heren 8 de A-finale in hun poule, maar allen grepen ze naast de eerste plaats. De Heeren Club 8 plaatste zich na een niet geheel volgens plan verlopen voorronde voor de B-finale en wist daarin met veel overtuiging de eerste plaats te bereiken. De Heeren B4 haalde wel de A-finale, maar speelde hierin helaas een bescheiden rol.

De zondag leverde eveneens geen zegevierende ploegen op. Er werd een enorm aantal A-finales bereikt, maar geen enkele werd gewonnen. Dames 9 kwam een taftje tekort en Heren 2 verspeelde een voorsprong van een bootlengte. Ook Damesch 1, Dames 5 en Dames 7 wonnen hun A-finale niet.
Bij de ouderejaars gingen de eerste Damesch Club8 en de B4 overtuigend door, maar zelfs zij konden de eer van Nereus niet hoog houden. De Dames Dubbel 2 roeide twee sterke races, maar werd uiteindelijk derde.

Links

- Website Skøll Cup
- Uitslagen zaterdag | zondag
- Foto's NLroei | Merijn Soeters

Reacties (0)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

nieuwsarchief »

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »