IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Belangrijke data voor Eerstejaars

20 april 2009 22:29 | Sebastiaan de Stoppelaar | gewijzigd: 15 juni 2009 10:51 | Remco Kloppenburg

Naast de aanwezigheid op de wedstrijden organiseert de competitiecommissie de rest van het seizoen nog vele andere dingen. Lees meer voor een overzicht van komende activiteiten

11 juni: Strandoutdoor

Wegens de slechte weersvoorspelling gaat de strandoutdoor wederom niet door. Er zal binnenkort een nieuwe datum bekend gemaakt worden.

15 t/m 21 juni: Verticalenactiviteiten

In deze week zullen de banden van de verschillende bootjes uit de jaargangen 2008 en 2009 weer worden aangehaald. De bootjes uit dit jaar organiseren iets moois voor hun voorgangers. Eerstejaars zijn per email geïnformeerd over de precieze bedoeling. Bent u tweedejaars-compo en hoort u hier maar niets over? Neem dan eens contact op met uw opvolgers...

18 juni: Clyra Sleurs-blokaal

Speciaal ter ere van onze geliefde Competitiecommissaris organiseren we de Clyra Sleurs-blokaal. Iedereen heeft de mogelijkheid om in de meest uiteenlopende nummers te starten. Love-dubbel-twee, huis-C4 of verticalen-acht: alles is mogelijk! Uiteraard zal er ook nog een heat voor de Ladderwedstrijd geroeid worden, waarna de uiteindelijke winnaar bekend zal worden gemaakt.

25 juni: Competitie Slotdiner

Dit is de traditionele afsluiting op je eerstejaars competitieseizoen! Met elkaar kijken we nog een keer terug op het afgelopen jaar, en hoor je verhalen over wat er volgend jaar allemaal mogelijk is. Mis dit niet!

29 juni t/m 5 juli: Auping Sociëteitsweek

Tijdens de eerste editie van deze overvolle Nereusweek is er ook voor jullie meer dan genoeg te doen. Iedereen is per e-mail geïnformeerd over de Verticalenwoensdag en het voetbaltoernooi op zondag. Verder kun je deelnemen aan de skiffcursus en uiteraard wil je ook de andere onderdelen van de week niet missen. Zorg dus dat je pas hierna op vakantie gaat!

Te zijner tijd zal over de afzonderlijke activiteiten meer informatie verstrekt worden.

Uw competitiecommissie.

Reacties (3)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »