IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Samenwerking Nereus en coachpartner Evi Van Lanschot wordt verlengd!

16 februari 2017 09:45 | Chris Oskam | gewijzigd: 16 februari 2017 09:51 | Chris Oskam

Coachpartner Evi Van Lanschot heeft bijgetekend voor 2017. Met dit goede nieuws start Nereus een bijzonder seizoen, met vijf professionele coaches én een coachpartner.

Coachpartner Evi Van Lanschot, dochter van Van Lanschot, is sinds april 2016 officieel als coachpartner aan Nereus verbonden. Zoals we pas vol trots konden vermelden, heeft Nereus op dit moment vijf professionele coaches in dienst. We zijn heel blij en trots dat Evi Van Lanschot het komende jaar aan Nereus verbonden blijft. Samen hebben we de ambitie om wedstrijdroeiers en coaches nog beter te laten presteren. Wilt u daarbij helpen, ga dan beleggen bij Evi! Vul bij de aanmeldcode ‘Nereus’ in en Evi doneert €250 ten behoeve van de begeleiding en professionele coaches van de A.S.R. Nereus.

De basis van de dienstverlening van Evi is online maar als u dat wenst staat er een team van specialisten voor u klaar. Bij Evi hebt u twee mogelijkheden om uw geld te beleggen: vermogensbeheer en beleggingsadvies. Bij Evi Beheer (tijdelijk vanaf €1.000,-) belegt ze voor u en neemt ze u alle werk uit handen. Bij Evi Advies (vanaf €10.000,-) belegt u zelf en is ze uw beleggingscoach. Waar u ook voor kiest, Evi biedt u altijd toegang tot de specialistische kennis van Van Lanschot.

Ook beleggen bij Evi? Kijk dan op www.evivanlanschot.nl/Nereus!

Werken bij Van Lanschot? Kijk dan op de website.

plaatje

Reacties (1)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »