IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 30 maart

28 maart 2017 10:19 | Sharon Schotman | gewijzigd: 28 maart 2017 10:19 | Sharon Schotman

Aanstaande donderdag belooft weer een drukke borrel te worden! Maak er een nog leukere avond van door van te voren lekker op de ASR te blijven eten!

Aanstaande donderdag wordt er weer drukte verwacht op het Bordeauxrode Bastion! Met een NCN-Ergobattle en de eerste Themaborrel op Nereus in het verschiet, zullen wij ook in de keuken voor u klaarstaan! Deze week zullen wij aardappelgratin en gevulde paprika's met gehakt voor u maken. Als toetje serveren we ijs met warme rode vruchten. Jammie!!

Het eten zal tussen 20:00 en 21:00 uitgeserveerd worden, dus zorg dat u in deze tijd uw bordje ophaalt.

Schrijf u hier in voor het eten vóór donderdag 14:00; wees op tijd, want VOL = VOL. Dit doet u door in te loggen met uw IOEi-inloggegevens, de rest wijst zich vanzelf.

Voor de bootjes die komen eten voor het Horizontalendiner geldt dat jullie automatisch ingeschreven staan. Jullie hoeven je dus niet meer via de site op te geven! Dit geldt ook voor de ploegjes van de themaborrel.

De prijs voor het eten is €4,- p.p. toetje inbegrepen, supersize kost €5,50.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje 'bijzonderheden'. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog €4 voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »