IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 18 april bij de HS-Bokaal

18 april 2017 13:56 | Sharon Schotman | gewijzigd: 18 april 2017 13:56 | Sharon Schotman

Zorg dat u verzekerd bent van deze energierijke maaltijd zo vlak na een middag vol intensief roeien en pilsen op de 3e HS-Bokaal van a.s. donderdag! Inschrijven doet u hier.

Aanstaande donderdag is het weer zo ver: De 3e HS-Bokaal voor alle 1ejaars compo- en toerploegjes. Een middag waarin u uzelf op het water moet bewijzen tegenover uw jaargenoten. Indien dit niet lukt, kunt u uzelf natuurlijk ook bewijzen aan de bar. Na deze intensieve middag wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goedgevuld bord PASTA BOLO. Zorg dat u geen spijt krijgt en schrijf u snel in!

Er zal deze week dus pasta bolognese op het menu staan. Het toetje blijft nog even een verrassing.
Het eten zal tussen 20:00 en 21:00 uitgeserveerd worden, dus zorg dat u in deze tijd uw bordje ophaalt. Eetbonnetjes kunnen al vanaf 19:30 opgehaald worden.

Schrijf u hier in voor het eten vóór donderdag 12:00; wees op tijd, want VOL = VOL. Dit doet u door in te loggen met uw IOEi-inloggegevens, de rest wijst zich vanzelf.
Let op: De boten van het horizontalendiner zijn automatisch ingeschreven. Hierover heeft u een email ontvangen.
LET OP: Er zijn deze week 2 dingen waarvoor je je kan inschrijven: het eten op donderdag en de barbecue op zaterdag. Zorg dat u de juiste aanklikt!

De prijs voor het eten is €4,- p.p. toetje inbegrepen, supersize kost €5,50.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje 'bijzonderheden'. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog €4 voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »