IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Barbecue bij de NCN op zaterdag 22 april

18 april 2017 14:07 | Sharon Schotman | gewijzigd: 19 april 2017 22:08 | Sharon Schotman

Aanstaande zaterdag 22 april vindt de Nereus Carpit Noctem plaats, dé wedstrijd voor competitieroeiend Nederland. Deze dag zal afgesloten worden met een heerlijke barbecue op ons mooie Bordeauxrode Ba

Op de Nereus Carpit Noctem zal dit jaar weer hard geroeid moeten worden. De wedstrijd zal doorgaan tot laat in de avond; de finale vindt immers in het donker plaats. Aangezien het een lange dag wordt en er aansluitend een feest zal zijn die doorgaat tot in de late uurtjes, verzorgen wij een heerlijke barbecue voor iedereen zich daarvoor inschrijft.

De barbecue zal bestaan uit een hamburger, een kipsate met satésaus en een rijkgevulde pastasalade. Na het eten krijgt u ook nog een toetje. Dit alles kost 5 euro. Supersize kost 6,50. Afrekenen doet u op de gebruikelijke manier: aan de bar.

De barbecue zal waarschijnlijk tussen 20:00 en 21:00 uur uitgeserveerd worden. Zorg dus dat u in deze tijd uw bordje ophaalt.

Schrijf u hier in voor de barbecue. We hebben de inschrijvingen langer geopend: Dit kan tot ZATERDAG 12:00 UUR. Zoals altijd geldt: VOL = VOL.
Er kunnen deze week voor 2 dingen ingeschreven worden, dus zorg dat u de juiste optie aanklikt!

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje 'bijzonderheden'. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog €5,00 voor u in rekening worden gebracht.

Tot zaterdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »