IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Vogalonga 2017

24 april 2017 16:38 | Suzanne Sweers | gewijzigd: 24 april 2017 16:38 | Suzanne Sweers

Opgeven kan via een link verder in dit nieuwsbericht.

Graag presenteren wij u de Vogalonga 2017; een roeiwedstrijd door de grachten van het idyllische Venetië. Waarbij u een weekend verblijft in deze ons allen bekende stad, om uiteindelijk deze bijzondere wedstrijd te kunnen toevoegen aan uw Nereus carrière. Met honderden andere boten, gondels en alles wat met spierkracht wordt voortbewogen - van over de hele wereld - zult u zich begeven op het azuurblauwe water van de Venetiaanse lagunes. Om uiteindelijk te finishen onder de wereldberoemde Rialtobrug. Een ware ervaring.

Woensdag 31 mei zullen wij met de bus vertrekken om vervolgens donderdagochtend aan te komen. U bent dan vrij om de stad te verkennen, ’s avonds zal er een borrel plaats vinden met de andere participerende KNSRB-verenigingen. Vrijdag overdag is er meer ruimte om de toerist uit te hangen. In de avond zal er een ouderwets Venetiaans piratenschip voor u klaarliggen in de haven om samen met uw mederoeiers onbeperkt op te gaan borrelen, terwijl de stad aan u voorbij vaart. Zondag zal vervolgens de Vogalonga worden geroeid waarna we ’s avonds weer terug vertrekken naar Nederland. De busreis retour, verblijf op de camping, inschrijving voor de Vogalonga, boottransport van de Nereus boten en het onbeperkt drinken op een Venetiaanse borrelboot is allemaal al geregeld.

U denkt vast al: ‘hoeveel moet ik deze maand dan gaan bij lenen om hierbij te zijn?’. De kosten voor deze hele trip inclusief al het bovengenoemde zullen neerkomen op maximaal 350 euro per persoon, prima te doen dus. Dit is dan ook de uitgelezen kans om nog een laatste keer met je bootje op reis te gaan, te roeien zonder de druk van een klassement op je schouders, of gewoon omdat het bijzonder mooi is. Ga dus na met wie je deze reis zou willen maken en wacht vooral niet te lang met inschrijven; er is maar plek voor 30 man.

Kortom:

- Vogalonga 2017

- Roeien in Venetië;

- Vier dagen vakantie

- Inclusief vervoer en verblijf;

- Borrelboot met onbeperkt drank;

- Borrels met andere KNSRB-verenigingen;

- Nogmaals: VENETIË.

Opgeven kan via de volgende link.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »