IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Nieuwe stagevacatures bij Coachpartner Van Lanschot

2 mei 2017 16:21 | Chris Oskam | gewijzigd: 2 mei 2017 16:21 | Chris Oskam

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Van Lanschot biedt de kans om te excelleren op het hoogste niveau. Bekijk hier de nieuwe stagevacatures!

Stage Private Banking, regio midden
Wat ga je bij ons doen?

Wij bedienen onze klanten vanuit vier regio’s. Voor ons regiokantoor in Amsterdam zoeken wij een Relatiemanager. In deze rol beheer je samen met je Private Banker jullie klanten- en prospectportefeuille. Je maakt afspraken met onze klanten en geeft ze advies. Je bereidt afspraken voor en hebt veel en vaak klantcontact. Samen met je Banker zorg je ervoor dat je klant elk contact plezierig vindt.

Stage beleggingsadvies
Wat ga je bij ons doen?

Binnen de dienstverlening Beleggingsadvies zal meer aandacht worden gegeven aan acquisitie van nieuwe klanten en het vergroten van het belegde vermogen van bestaande klanten. Je gaat meewerken aan de acquisitie van klanten die gebruik wensen te maken van onze dienstverlening Beleggingsadvies. Je helpt mee met het maken en onderhouden van pitch- en bezoekpresentaties.
Daarnaast onderhoud je intensief contact met de beleggingsspecialisten inzake hun activiteiten op het gebied van acquisitie. Je maakt en onderhoudt het overzicht van de contacten van de beleggingsspecialisten met de verschillende kantoren van Van Lanschot en de daar werkzame bankers. Indien gewenst kun je participeren bij het commercieel overleg op de kantoren en in de één-op-één gesprekken van de beleggingsspecialisten met de bankers van de kantoren. Tevens help je mee bij het organiseren van inhoudelijke beleggingsbijeenkomsten.

Stage Private Banking, hypotheken
Wat ga je bij ons doen?

Als stagiaire op het Hypotheekcentrum ga je de hypotheekadviseurs en de assistenten ondersteunen bij hun dagelijks werk. Dat betekent het behandelen van hypotheekaanvragen, het opvragen en beoordelen van klantinformatie, het (mee-)schrijven van kredietvoorstellen en hypotheekadviezen en het beoordelen van hypotheekdossiers. Na jouw hypotheekstage heb je een goede kennis van hypotheken en de wijze waarop deze dienstverlening wordt georganiseerd. Tevens zal je op specifieke onderwerpen kleine marktonderzoeken doen. Denk hierbij aan tarieven, productvoorwaarden en online dienstverlening.

Stage Equity Management
Wat ga je bij ons doen?

Gedurende enkele maanden werk je mee in het bedienen van participanten in beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen op het gebied van medewerkersparticipatie (aandelenplannen) en onderhandse markten (waar vraag en aanbod van financiële instrumenten bij elkaar komt).
Vanwege de grootte van de afdeling (10 personen) en de veelzijdigheid van hoogwaardige dienstverlening zal een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden van jou gevraagd worden. Tot de werkzaamheden behoren het beantwoorden van vragen van participanten, oplossen van administratieve vraagstukken, onderzoek doen naar potentiele cliënten en diverse ondersteunende werkzaamheden. Onze dienstverlening bestaat onder ander uit:
Advisering bij implementatie van participatieregelingen en onderhandse markten;
Verzorgen communicatietrajecten met deelnemers;
Inrichten en beheren van administratie;
Compliance bewaking;
Verzorgen van transacties.

Stage Corporate Actions
Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Corporate Actions zijn wij op zoek naar een stagiair Corporate Actions, ter ondersteuning van piekdrukte in werkaanbod. Het team Corporate Actions kent een prettige sfeer en kent een focus op een hoge mate van resultaat en kwaliteit. Wij verzorgen de verwerking van alle wijzigingen of opbrengsten in beleggingen die door de onderneming worden geïnitieerd, zoals dividenden, fusies, biedingen, claimemissies e.d. Wij informeren onze klanten hierover via brieven. Het team is recent samengevoegd met Kempen en Van Lanschot medewerkers. Het team is onderdeel van het Service Center Securities. Op deze afdeling werken circa 50 medewerkers. Je stagebegeleider is Dhr. M.L.P. Pennings, teamleider Corporate Actions.
Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:
betalen van coupons, dividenden en aflosbaar gestelde obligaties;
behandelen van naamswijzigingen, splitsingen en andere eenvoudige conversies van effecten;
ondersteunen van de verwerking van terug te vorderen buitenlandse bronbelasting;
Het betreft een meewerkstage voor de periode van ong. een half jaar vanaf februari 2017.

Stage Communicatie
Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Communicatie. Je komt terecht in een team met verschillende communicatiespecialisten (8 collega’s). Je kunt dus veel bij ons leren. Dat doe je door mee te werken aan verschillende projecten en je verricht ondersteunende werkzaamheden op onze afdeling.
Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:
Ondersteuning bij het realiseren van diverse in- en externe communicatiemiddelen
Meewerken aan verschillende communicatieprojecten
Organiseren van evenementen voor medewerkers
Ondersteuning bij het maken van content voor onze website, intranet en sociale media
Content op onze website, intranet en social media plaatsen en aanpassen
Meewerken aan huisstijlontwikkelingen
(door)ontwikkelen van sociale media-kanalen en het gebruik ervan verbeteren

Stage VL Private Office
Wat ga je bij ons doen?

Het betreft een meerwerkstage waarbij het jouw taak is potentiële klanten (prospects) voor Van Lanschot Private Office goed in kaart te brengen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het inventariseren en categoriseren van het huidige prospectbestand. Hiervoor gebruik je o.a. Company Info, maar ook andere bronnen en netwerken. Daarbij breng je o.a. bedrijfsstructuren in kaart en maak je een analyse van de jaarcijfers. Voorts werk je samen met wealth- en relatiemanagers aan het tijdig oppakken van de Customer Due Dilligence onderzoeken.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »