IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 11 mei

10 mei 2017 11:31 | Sharon Schotman | gewijzigd: 11 mei 2017 11:56 | Sharon Schotman

Na twee weken te hebben moeten leven zonder een donderdagborrel, keren wij donderdag 11 mei weer terug! Kom gezellig eten, voetbal kijken en naar de themaborrel. Zie hier wat we gaan eten!

Aanstaande donderdag zullen we een ovenschotel met gehakt, spinazie en aardappels maken! :D Kom gezellig eten op Nereus, waarna we vanaf 9 uur de beslissende halve finale van Ajax uit zullen zenden. Daarnaast zal er ook een themaborrel plaatsvinden. Het belooft wederom een gezellige boel te worden!

Het eten zal deze week om 19:30 (!!) uitgeserveerd worden, dus zorg dat u tegen die tijd uw bordje ophaalt. De eters van het horizontalendiner worden uiterlijk 19:00 uur op de ASR verwacht.

Schrijf u hier in voor het eten vóór donderdag 13:00; wees op tijd, want VOL = VOL. Dit doet u door in te loggen met uw IOEi-inloggegevens, de rest wijst zich vanzelf.
Let op: De boten van het horizontalendiner zijn automatisch ingeschreven. Hierover heeft u een email ontvangen.

De prijs voor het eten is €4,- p.p. toetje inbegrepen, supersize kost €5,50.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje 'bijzonderheden'. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog €4 voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »