IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Pim Krom beoogd f.t. Commissaris Competitie

15 mei 2017 13:46 | Bas Keuzenkamp | gewijzigd: 15 mei 2017 13:46 | Bas Keuzenkamp

Afgelopen zaterdag is Pim Krom gevraagd als beoogd f.t. Commissaris Competitie

Pim is op dit moment zijn horizon aan het verbreden door een reis door Zuidoost-Azië te maken. Hier moest natuurlijk een update van gegeven worden, na een aantal snaps en whatsapp berichten werd er afgesproken om 's middags tijdens de PEiL even te skypen.

Nietsvermoedend kwam de verbinding tot stand, maar al snel werd duidelijk dat dit geen normaal gesprek zou worden. Er werden beelden doorgezonden vanuit de bestuursbak in Delft, geheel aangekleed met Nereusvlag. Hier werd aan Pim uitgelegd dat de competitiecommissaris eigenlijk de spin in het web is van het niet-wedstrijd gedeelte van Nereus, en daardoor onmisbaar. Vervolgens werd aan hem de vraag voorgelegd of hij zitting wilde nemen in het bestuur '17-'18, welke beantwoord werd met een volmondig JA!

Pim Krom is aangekomen op Nereus in 2013, vervolgens heeft hij zijn Nereus-carrière voortgezet als verdienstelijk competitieroeier. Zo maakte hij deel uit van 'Heren 3 2014', daarna is hij in zijn tweede jaar in de 'Heeren Clubacht' gaan roeien en 'dames 4' gaan coachen. In het daaropvolgende jaar heeft hij zitting genomen in de 'Competitie Commissie' als commissaris materiaal & kamp en heeft hij de Ringvaart geroeid.

Reacties (8)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »