IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Zowi Huinen beoogd f.t. Ab actis

21 mei 2017 18:47 | Suzanne Sweers | gewijzigd: 21 mei 2017 18:47 | Suzanne Sweers

Afgelopen donderdag zegde Zowi Huinen toe de functie van Ab actis op zich te nemen in het bestuur 2017-2018, door middel van een levensgrote bordeauxrode letters die het heugelijke woord ‘JA’ spelden.

Nietsvermoedend zat Zowi te genieten van haar avondeten, toen ze werd weggekaapt uit haar veilige omgeving. Ze werd naar het museumplein gebracht en gevraagd om naar de poorten van het Rijksmuseum te komen. Een plek die bijzonder is voor Amsterdam. Niet in het minst nu de verbouwing afgerond is en de elementen van het oorspronkelijke gebouw uit 1885 weer in ere zijn hersteld. Ook een bijzondere plek omdat er vele schilderijen met grote waarde hangen in dit museum. De waarde van schilderijen tegenwoordig verschilt met vroeger. Lang geleden was het merendeel van de bevolking namelijk analfabeet en werden schilderijen gebruikt om geschiedenis, verhalen en normen en waarden over te brengen.

Tegenwoordig kan bijna iedereen lezen en schrijven en is het niet meer nodig om met beelden ons verhaal kwijt te kunnen. We kunnen elkaar brieven schrijven, mailen, appen en zijn we iedere dag 24/7 bereikbaar. Communicatie speelt dan ook een steeds belangrijkere rol in deze maatschappij en zeker ook binnen organisaties, zo ook de A.S.R. Nereus. Bij één functie in het bijzonder is communicatie belangrijk in het bestuur, namelijk de Ab actis. Aan Zowi werd de vraag gesteld of zij in het bestuur 2017-2018 deze functie op zich zou willen nemen.

Afgelopen donderdagavond ontving uw h.t. Ab actis heugelijk nieuws in de vorm van een levensgrote, bordeauxrode mét twee thetis-roze streepjes, ‘JA’ van beoogd f.t. Ab actis Zowi Huinen.

Zowi kwam aan op Nereus in 2014, waarna ze stuur werd van Eerstejaars Dames 2015. In de jaren daarna was ze actief als stuur in de Middengroep Dames en was ze Ab actis in de Afroeicommissie’16.

plaatje

Reacties (3)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »