IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Vrouwen- / Mannendiner

20 april 2009 22:30 | Sebastiaan de Stoppelaar | gewijzigd: 20 april 2009 22:30 | Sebastiaan de Stoppelaar

Nu de emancipatie van de vrouw grotendeels tot rust is gekomen, is het weer tijd om het onderscheid te maken. Elke sekse zal een eigen diner verzorgd krijgen in ons aller sociëteit. Lees meer voor informatie

Tijdens dit tweeluik van diners zal de nadruk weer eens komen te liggen op de verschillen, en daarmee de krachten, van beide geslachten. Een Mini Cooper is nu eenmaal geen Hummer, whiskey is geen martini en Brad Pitt heeft godzijdank niet veel weg van Cameron Diaz. Dit beseffende liggen twee mooie avonden in het vooruitzicht, echter niemand zal beiden mee kunnen maken.

Sociëteitscommissie en Competitiecommissie gaan hand in hand bij de organisatie van deze unieke gebeurtenissen. Benadrukt wordt dat het om een integrale verenigingsactiviteit gaat. Wedstrijd- of comporoeier, eerste- of ouderejaars en actief of niet-actief lid: iedereen is van harte uitgenodigd!

- Datum Vrouwendiner: donderdag 7 mei 2009
- Datum Mannendiner: donderdag 21 mei 2009

Nadere informatie over aanvangstijd, dresscode en kaartverkoop volgt te zijner tijd via de site, maar noteert u de voor u bedoelde datum alvast in uw agenda.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »