IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Mark Buis beoogd f.t. Commissaris Materiaal

6 juni 2017 11:04 | Tim Engels | gewijzigd: 6 juni 2017 11:04 | Tim Engels

Afgelopen donderdag zegde Mark Buis toe de functie van Commissaris Materiaal op zich te nemen in het bestuur 2017-2018, door middel van een sluwe bewerking van het sociëteitsweek bekendmaking filmpje.

Mark lag lekker te luieren toen hij plots van zijn bed werd gelift. Was hij dan toch gepakt voor zijn poker praktijken? Het viel mee, het was het bestuur der A.S.R. Geblinddoekt genietend van een boottocht door het prachtige Amsterdam was er maar een plek waar hij naartoe gebracht kon worden. Feilloos stapte Mark op de kant en wist blindelings zijn weg naar de Stadhouderskade 88 te vinden.

De Kade is de plek waar Mark zijn tweede opvoeding heeft gehad en waar hij de kwaliteiten van een ware Matcom heeft ontwikkeld. Daarnaast een symbolische plek omdat het ons laat zien wat er gebeurt als dingen in verval raken.

Aan de heer Buis de taak om te zorgen dat de vloot van de A.S.R. Nereus een zelfde lot bespaard blijft en om ook het komende jaar weer de kwaliteit te waarborgen om onze roeiers tot grote hoogte te laten stijgen. Aan hem werd dan ook gevraagd of hij in het bestuur 2017 - 2018 de taak van Commissaris Materiaal op zich wil nemen.

Afgelopen donderdag liet hij weten deze functie met volle overtuiging te willen vervullen.

Joop kwam in 2013 aan op Nereus, waar hij zich wegens jeugdig succes mocht aansluiten bij de Middengroep Zwaar. In 2015 nam hij plaats in de Afroeicommissie en in 2017 trad hij toe tot de Baan.

Reacties (8)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »