IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

4 maal blik op ZRB

8 juni 2017 10:59 | Anne Fischer | gewijzigd: 16 juni 2017 19:05 | Anne Fischer

Op de ZRB werd er goed gepresteerd door de eerstejaars- en developmentploegen. Winst was er voor de DDev 4-, Dev 4-, Eerstejaars Licht en Eerstejaars Damesch!

Op de ZRB werd in alle klassementsvelden gevaren over 1000 meter in een knock-out systeem. In de ochtend werd een time-trail gevaren en de beste vier gingen door naar de halve finales. De anderen ploegen werden verwezen naar de C-finale.

De dames development vier deden waar ze het hele jaar al goed in zijn, namelijk winnen. Alle wedstrijden werden gewonnen en in de finale werd met ruim zes seconden verschil afgerekend met Njord. De winst in het developmentklassement kan Miriam Visser, Anne Eva Petersen, Kim Janssen en Hijleke Nauta nauwelijks meer ontgaan. Met alleen nog de Slotwedstrijden te gaan hebben zij nog maar 1 punt nodig om de winst in het klassement binnen te halen.

Voor Koen van den Herik, Jaap de Jong, Tom Plusjé en Hans Schut was het een mooi weekend. Na drie tweede plekkken op rij werd er op de ZRB afgerekend met Triton in de finale. Met de winst op de ZRB is de strijd om de winst in het klassement nog allerminst beslist. Triton en Nereus ontlopen elkaar op dit moment twee punten. De winnaar op de Slotwedstrijden zal ook het klassement winnen.

Eerstejaars Licht liet in de time-trail nog een klein steekje vallen door derde te worden maar liet er vervolgens in de halve finale en finale geen gras over groeien. De lichte pikken wonnen alweer voor de achtste keer zit seizoen.

Met de winst van Eerstejaars Damesch op de ZRB ligt de winst voor het klassement weer volledig open. Laga staat nu eerste met 63 punten, daarna Okeanos met 61 punten en vervolgens Nereus met 60 punten. De winnaar van de Slotwedstrijden zal vermoedelijk ook met de winst in het klassement er vandoor gaan.

Eerdere berichtgeving:

Komend weekend vindt de ZRB plaats in Hilvarenbeek. Namens Nereus zullen enkele ploegen aan de start liggen.

De wedstrijd is in een aantal opzichten anders dan andere wedstrijden. Zo worden de klassementswedstrijden gevaren via een timetrial en op basis van de uitslag in de timetrail wordt verder gevaren via een knock-out systeem. De overige velden worden in plaats van 6 ploegen met 4 ploegen boord aan boord gevaren. De wedstrijden worden gevaren bij Vidar en TOR, gelegen naast het safaripark Beekse Bergen, in Hilvarenbeek.

Standen Eerstejaars Klassement
Standen Development Klassement
Uitslagen
Loting
Tijdschema zaterdag
Website organisatie
Uitslagen
plaatjeplaatjeplaatjeplaatje

Zaterdag
Veld Naam Uitslag
G 4+ Mulder 4e
DB 1x Knipscheer 4e in vw
DB 1x de Vlam 2e
DB 4+ van Diest (in Theta-combinatie) 9e
LDG 2x Pameijer 4e in vw
LDG 2x Blankert 3e in vw
Zondag
Veld Naam Uitslag
B 2x de Vos 4e
Ej 4+ van Hall 13e
Dev 4- van den Herik BLIK
Ej 8+ Guijt 3e
LDev 4- van den Brink 7e
LDev 4- Oostendorp 4e
LEj 8+ van den Boom BLIK
DG 1x Knipscheer 4e in vw
DG 1x de Vlam 7e
DB 2x Brink 2e
DG 2- van de Lücht 4e in vw
DEj 4+ van Diest (in Theta-combinatie) 4e
DDev 4- Visser BLIK
DEj 8+ Davids BLIK
LDDev 2x van Lieshout 8e
LDDev 2x Schonck 5e
LDB 2x van Hilten 4e in vw
LDB 2x Pameijer 3e in vw
G 4+ Mulder 2e

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »