IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

BBQ Sociëteitsweek

2 juli 2017 18:26 | Hiske Huisman | gewijzigd: 2 juli 2017 18:26 | Hiske Huisman

Tijdens de Sociëteitsweek zullen er twee barbecues op Nereus plaastvinden!

Voor iedereen zónder een passe-partout inclusief barbecues is er de mogelijkheid om je nog in te schrijven voor de desbetreffende barbecues aankomende week. De weersverwachtingen zijn positief, dus mis het niet!

LET OP! Schrijf je dus voor morgen (3 juli) en/of donderdag (6 juli) in voor de barbecue op Nereus. Dit staat duidelijk aangegeven wanneer je inlogt met je IOEi-inloggegevens.

De bbq zal op beide dagen vanaf 20:00 uur (!!) uitgeserveerd worden, dus zorg dat u tegen die tijd uw bordje ophaalt. U kunt van tevoren al uw eetbonnetje ophalen.

Schrijf u hier in voor het eten. Wees op tijd, want VOL = VOL. Dit doet u door in te loggen met uw IOEi-inloggegevens, de rest wijst zich vanzelf.

De prijs voor de barbecue is €5,- p.p. toetje inbegrepen, supersize kost €6,50.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje 'bijzonderheden'. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog €5 voor u in rekening worden gebracht.

We zien jullie deze week op Nereus!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »