IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

SoCie '17-'18

3 september 2017 17:00 | Zowi Huinen | gewijzigd: 3 september 2017 17:00 | Zowi Huinen

Enkele weken geleden werd een 7-tal Nereïden gevraagd zitting te nemen in de Sociëteitscommissie 2017-2018.

Enkele weken geleden werd een 7-tal Nereïden gevraagd zitting te nemen in de Sociëteitscommissie 2017-2018. Vlak voor de Sociëteitsweek gaf de allerlaatste hierop het verlossende en enige juiste antwoord; JA. Tijdens de introductieweken zullen ze de kneepjes van het vak leren van uw huidige Sociëteitscommissie.

Een tocht door Amsterdam werd op maandagavond 12 juni afgelegd, waarbij verschillende opdrachten met succes voltooid werden. De 7 Nereïden werden op deze avond klaargestoomd voor wat hun nog een jaar lang te wachten staat; elke maandagavond vergaderen om alle activiteiten op de Amsteldijk 130A in detail voor te bereiden.

In de loods van het botenhuis, de plek waar niet alleen talloze boten liggen, maar ook de 2x 1000L. biertanks gevestigd zijn, werd de vraag voorgelegd om zitting te nemen in de Sociëteitscommissie 2017-2018. Hoewel er 5x volmondig ja volgde, bleef de rest vanwege een moordend studieklimaat hun antwoord schuldig.

Gelukkig is het ook dit jaar weer gelukt om uitstekende opvolgers te vinden voor uw huidige Sociëteitscommissie.

Beatrijs Bijl (P) zal worden opgevolgd door Pim Siemons. Gijs Reusken (Q) heeft de juiste opvolger gevonden in Matthijs Hakkennes. Pieter Witteveen (Bar) mag het stokje overdragen aan Lotte Groen. De Barries van dit jaar, Freek Vernimmen en Joris Maanicus, worden opgevolgd door Robert van der Ploeg en Jaap Hoogeboom. De keukendames, Sharon Schotman en Hiske Huisman, mogen hun kookkunsten overbrengen aan Pip van der Valk en Sarah Eijerkamp.

De samenstelling van de Sociëteitscommissie 2017-2018 is als volgt:
Pim Siemons (Praeses)
Matthijs Hakkennes (Quaestor)
Lotte Groen (Bar)
Robert van der Ploeg (Gebouw)
Jaap Hoogeboom (Gebouw)
Pip van der Valk (Keuken)
Sarah Eijerkamp (Keuken)

Reacties (5)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »