IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Coaches ouderejaars competitieploegen gezocht

7 september 2017 18:57 | Bas Keuzenkamp | gewijzigd: 7 september 2017 18:57 | Bas Keuzenkamp

Voor aankomend competitieroeiseizoen is uw bestuur en Competitiecommissie op zoek naar coachkaders voor de ouderejaars competitieploegen.

Voor onderstaande ploegen zoekt men coachkaders voor zowel Heeren- als Dameschploegen.

Clubacht: ook dit jaar is weer het doel van het seizoen dat zowel de Heeren als Damesch Clubacht de Kruithuisbokaal mee naar Nereus neemt. Het coachen van een Clubacht is een mooie ervaring en kan tevens een opstapje zijn naar het coachen van een wedstrijdboot. Wanneer u de Clubacht wilt coachen, dient de voorwaarde dat u zelf een seizoen in een acht heeft geroeid (Clubacht of Wedstrijd).

Gladde vier: de Gladde Vieren hebben binnen Nereus vaak veel potentie en hierbij is het van groot belang dat zij goede ondersteuning krijgen van een enthousiast coachkader. Tijdens een seizoen kunnen er minstens twee Heeren en Damesch Gladde Vieren meestrijden om de Vlietbokaal. Daarom wordt er gestreefd naar het op de been brengen van meerdere coachkaders.

Scullsectie: het scullen heeft de afgelopen jaren binnen competitieroeiend Nereus op een (redelijk) laag pitje gestaan. Wij merken dat er enthousiaste potentiele roeiers zijn, echter is het aantal mensen met roei- en coachervaring binnen het scullen beperkt. Daarom zoeken wij de mensen die ervaring hebben met scullen (skiffen, dubbeltwee, dubbelvier) of het coachen hiervan, van competitieroeiers tot jeugdroeiers en/of wedstrijdroeiers.

Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar competitie@nereus.nl. U kunt zich ook opgeven met meerdere personen voor één coachkader!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »