IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Kaartverkoop Nereus congres van start!

13 oktober 2017 15:30 | Zowi Huinen | gewijzigd: 16 november 2017 20:09 | Freek Vernimmen

Het Nereus Congres is onderdeel van de Nereus Business Week. Het congres wordt op donderdagavond 9 november georganiseerd door de Reünistencommissie om de band te versterken tussen Jong- en Oud Nereus

Het Nereus Congres is onderdeel van de Nereus Business Week. Het congres wordt op donderdagavond 9 november georganiseerd door de Reünistencommissie om de band te versterken tussen Jong- en Oud Nereus. Zowel jong- als oud-Nereïden - studenten, afgestudeerden, werkzoekenden, ondernemers, CEO's etc. - en partners van de A.S.R. Nereus zijn van harte welkom. Gastsprekers reizen van heinde en verre af, komen van binnen én buiten Nereus. Wij zorgen voor wat (kleine) hapjes bij aanvang om vervolgens een onvergetelijke avond te starten.

Het doel van het congres is tweeledig: enerzijds om de brug te slaan tussen het studentenleven en een daaropvolgende professionele carrière, anderzijds als netwerkevent.

Het thema van het Nereus Congres is ‘Van passie naar prestatie’. Tijdens het Nereus Congres zal voornamelijk ingegaan worden op professionele ontwikkeling, groei binnen je carrière en hoe je je passie hierin kan meenemen. De avond bevat een plenaire sessie met sprekers, een interactieve workshop en er wordt afgesloten met een Mystery Guest en gezellige borrel om geïnspireerd het weekend in te gaan! Dit alles voor slechts €35,- voor oud-leden en speciaal voor de Early Birds €30,-. Voor huidige leden en studenten is er een gereduceerd tarief van €18,85. Dus bemachtig snel een toegangsbewijs via de onderstaande link (uiterlijk voor 1 november), het is het meer dan waard!
https://www.ticketkantoor.nl/shop/NereusCongres17

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »