IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Novembervieren

31 oktober 2017 17:22 | Charlotte de Groot | gewijzigd: 6 november 2017 10:41 | Charlotte de Groot

Maar liefst vier ploegen winnen Novembervieren tijdens overwegend mooie herfst dag.

De dag begon goed, met een strak blauwe lucht en weinig wind gingen de middengroep dames van start. In het DE4* veld werd een verdienstelijke 3de en 5de plek behaald. In het DG4* werd door de tweedejaars roeiers naar een vierde plek geroeid. Het weer sloeg helaas na dit ochtend blok om, wat zorgde voor een stevige tegenwind. Dit gaf echter geen reden om slecht te varen. De E4* met Dirk Uittenbogaard, Rik Rienks, Abe Wiersma, Michiel Oyen en Dieuwke Fetter wisten zich met een strakke race staande te houden tegen een KNRB vier en konden er nipt voor zorgen dat ook deze editie gewonnen werd. Bij de LDG4* werd er na een mooie race ruim gewonnen door Martine Veldhuis, Floor van Lieshout, Eva van Hilten en Sara Papineau Salm (invaller). Het andere LDG4* werd vierde.
In het laatste blok waren de resultaten van de middengroep licht en zwaar opmerkelijk. Zowel G4+ (Koen van den Herik, Jeroen Walchenbach, Tom Plusjé, Hans Schut) als LG+ (Daan van der Linden, Thijs van Haaps, Floris Loeffen, Pieter van den Brink) gingen als snelste over de Amstel. Ook de tweede viertjes deden het in beide velden goed, zij werden verdienstelijk vierde. Helaas werd er in het E4+ geen goed resultaat behaald, er werd naar de derde plek geroeid.

De Novembervieren wordt zoals de naam al verluid in november georganiseerd en uitsluitend wordt er gevaren in viertjes. De wedstrijd wordt georganiseerd door KARZV de Hoop. De start is ter hoogte van café het Kalfje, de finish is voor het botenhuis van de organiserende vereniging. Er zullen 12 ploegen van start gaan. De middengroepen zijn goed vertegenwoordigt met vanuit alle secties twee of drie inschrijvingen. Ook vanuit de ouderejaars mannen groep zal er gestart worden, zij zullen proberen de prestatie van vorig jaar te evenaren.

Blok Veld Naam Uitslag
Blok 1 DE4* Paulis 3de
(10:30) DE4* Visser 5de
DG4* Goossens 4de
Blok 2 E4* Rienks 1ste
(13:15) E4* v. Gennep (combi) 8de
LDG4* Veldhuis, M.S. 1ste
LDG4* Veldhuis, M.K. 4de
Blok 3 E4+ van der Want 3de
(16:00) G4+ van den Herik 1ste
G4+ Bollen 4de
LG4+ van Haaps 1ste
LG4+ Overzier 4de


Site Novembervieren
Loting
Tijdschema
Baankaart

Reacties (1)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »