IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 9 november

6 november 2017 12:46 | Pip van der Valk | gewijzigd: 6 november 2017 12:46 | Pip van der Valk

Aanstaande donderdag kan er weer gegeten worden op de Sociëteit! De inschrijvingen gaan steeds hard dus schrijf u nu snel in!

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Geniet na de outdoor van een heerlijk bord pasta met rode pesto, groenten en chorizo! Kom gezellig naar Nereus en schrijf u snel in voor het eten via deze link! De inschrijvingen gingen afgelopen week erg hard dus wees er snel bij.

Let op! De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. U bent pas ingeschreven als u een bevestiging op het scherm ziet. Wees op tijd, want VOL = VOL. De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro. Het eten zal uitgeserveerd worden om 20.00.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »