IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 16 november

13 november 2017 15:49 | Sarah Eijerkamp | gewijzigd: 13 november 2017 15:49 | Sarah Eijerkamp

Deze donderdag staat in het teken van de wintersport bekendmaking. Wat past er nou beter bij zo'n avond dan een broodje bratwurst en kaiserschmarrn?

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Geniet na de outdoor van een heerlijk maaltje die u doet denken aan de wintersport. Namelijk een broodje bratwurst en kaiserschmarrn. Kom gezellig naar Nereus en schrijf u snel in voor het eten via deze link!

Let op! De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. U bent pas ingeschreven als u een bevestiging op het scherm ziet. Wees op tijd, want VOL = VOL. De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro. Het eten zal uitgeserveerd worden om 20.00.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »