IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Vogalonga 2018

10 januari 2018 17:40 | Pim Krom | gewijzigd: 16 januari 2018 11:07 | Zowi Huinen

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent nieuwe uitdagingen en leuke reisjes,
het liefst met je favo Nereïden!

Klinkt een biertje drinken op een piratenboot met andere KNSRB verenigingen in het Italiaanse zonnetje en roeien door de Venetiaanse grachten met jouw bootje, als het ultieme doel voor 2018? Vorm dan nu alvast een bootje van 5 personen en meld je aan om een plekje te bemachtigen in de Vogalonga. Om deze prachtige wedstrijd toe te kunnen voegen aan je Nereus carrière en eindelijk dat heerlijke blik te bemachtigen.

Informatie:
De Vogalonga is een pleziertocht van 30km over de zonovergoten Venetiaanse lagunes met bijna 2000 boten van over de hele wereld. Deze wedstrijd is ooit gestart om het milieu te beschermen en er wordt dan ook alleen gestart met niet gemotoriseerde boten. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Pinksterweekend.

We zullen op donderdag of vrijdag (17 of 18 mei) vertrekken met waarschijnlijk het vliegtuig en zullen maandag of dinsdag (14 of 15 mei) terugkomen. De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 20 mei. De vliegtickets, verblijf in een huisje op de camping, inschrijving voor de Vogalonga, boottransport van de Nereus boten en het onbeperkt drinken op een Venetiaanse borrelboot is allemaal al geregeld. De exacte kosten zullen afhangen van het aantal deelnemers, het aantal dagen dat we verblijven, en het vervoer. Meegaan zonder deelname aan de wedstrijd is ook mogelijk en zal goedkoper zijn dan met deelname. Wij verwachten dat de prijs voor de roeiers tussen de 300-400 zal gaan liggen en hopen het natuurlijk zo goedkoop mogelijk te houden, Venetië is echter duur.

Schrijf je zo snel mogelijk (vrijblijvend) in via de mail met je bootje (5 personen) want er kunnen maar 20 mensen roeien ivm botentransport! Mochten deze plekken vol zijn lijkt dat roeien je toch maar niks, dan kun je ook mee zonder te roeien, geef je dan individueel op. Vermeld bij het opgeven jullie voor- en achternamen. Op basis van het aantal participanten berekenen wij de exacte prijs en kunnen jullie besluiten of je mee wilt. Hierna kunnen jullie permanent inschrijven en betalen.

Uw Vogalonga-Commissie '18

Heleen Groenewegen
Michelle van der Maarel
Elzemieke Kok
Denice Tuinhof

e-mail: vogalongacommissie@gmail.com

Filmpje vogalonga ter indicatie:
https://www.youtube.com/watch?v=ZuVp5nKQE50&feature=youtu.be

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »