IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Sociëteitsweekcommissie 2018 is gevraagd!

12 januari 2018 17:48 | Zowi Huinen | gewijzigd: 18 januari 2018 12:12 | Zowi Huinen

Gister zegden een zestal Nereïden toe zich te willen ontfermen over een knallende afsluiter van het compo- en wedstrijd roeiseizoen: de sociëteitsweek 2018! Hulde!

Nu de ergometer trainingen nog steeds lang zijn en het nieuwe jaar inmiddels is ingeluid ruikt men de intraining. Waar de intraining steeds dichterbij komt kijkt een zestal Nereïden al verder vooruit, naar de afsluiter van het komende roeiseizoen.

In dichtvorm verzocht de Nereus-sint drie competitieroeiers en drie wedstrijdroeiers zich op 11 januari 2018 te melden in café Troost in de pijp. Door middel van beeldmateriaal werden zij op de hoogte gesteld van het concept 'GTL', belangrijk voor de eerste week van de zomer, die zij vervolgens zouden gaan voldoen. Bij de Vrijheidslaan werd een afspraak bij de zonnebank gemaakt, bovenop het Volkshotel werd de 'L' vertaald door kete'L' en ook de G werd vertaald door een alcoholische versnapering. De vraagactie verliep spoedig, doch lieten zij hun bestuur iets te lang in de kou staan.

Aangekomen op Nereus werd hen gevraagd zitting te nemen in de SoWeCo, en na de laatste twijfels heeft iedereen binnen vierentwintig uur bevestigd dit te willen doen!

De SoWeCo is als volgt samengesteld:
Eddo Meeken - praeses
Lisa van Adrichem - ab actis
Boris Bastiaansen - quaestor
Eva van Hilten - commissaris acquisitie
Frida Boone - commissaris acquisitie
Quinten Polman - commissaris evenementen

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »