IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Intrainingsweek en ALV

24 januari 2018 18:07 | Zowi Huinen | gewijzigd: 24 januari 2018 18:19 | Zowi Huinen

Afgelopen week heeft de intrainingsweek en de ALV plaatsgevonden.

De eerstejaarsploegen zijn afgelopen zaterdag officieel intraining gegaan. Na een week van tradities te hebben doorlopen, zegden zij toe deel te willen nemen aan de lichting eerstejaars '18. Na een strandoutdoor, een kennismaking met de intrainingscommissie, een zangdiner, een 'bosloop' en de ALV kwamen zij naar de sociëteit om gezamenlijk intraining te gaan. Vanwege de zware storm werd de traditie van de bosloop enigszins aangepast, in plaats van een loop door het Amsterdamse bos liepen de eerstejaars een tocht langs de Amstel. Hierbij werden zij zoals altijd op de hoogte gebracht van de historie van de A.S.R. Nereus door de illustere figuren.

Tijdens de ALV werd een nieuwe traditie geboren. De gestopte wedstrijdroeiers die zeer verdienstelijk geroeid hebben kregen extra aandacht. Zowel Anne-Marie Schonk, Berend Mortier, Boaz Meylink, Ivo de Graaf en Peter van Schie kregen een eigen Nereus overwinningslijst, met al hun eigen overwinningen.

De intrainingsrede op de ALV werd gehouden door Guido van Els en Geert Wijnen, de twee Oud-Nereïden die elk jaar de outdoor geven. Tevens werden zij geavunculeerd vanwege hun zeer gewaardeerde inzet voor Nereus.

Er zijn op de ALV twee nieuwe boten gedoopt. De lichte dames skiff is genoemd naar Peter Kolsters, die na een skype gesprek met Lisa Worner en Lieve Leijssen begeleid door Marit van Eupen de boot een behouden vaart mocht toewensen. Na een toespraak van Freek Robbers mocht Timo van Wittmarschen een zware dames skiff, naar hem genoemd, dopen. De skiffs werden voor-geroeid door Ilse Paulis en Olivia van Rooijen respectievelijk.

Het intrainingsvaantje werd gehesen, er werd uit volle borst gezongen, en Nereus kijkt uit naar een mooi seizoen.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »