IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Nieuws over de Scullsectie

20 april 2009 22:36 | Sebastiaan de Stoppelaar | gewijzigd: 20 april 2009 22:38 | Sebastiaan de Stoppelaar

Na een zeer geslaagde Scullzondag, met bijbehorende lunch, is het opzetten van de scullsectie voor ouderejaars een feit. Binnenkort zullen er weer twee gezamenlijke sculltrainingen en een skiffcursus plaatsvinden. Lees meer voor informatie en data

Inmiddels heeft een aanzienlijke groep tweede- en derdejaars roei(st)ers aangegeven graag door te willen trainen in de boten met dubbele riemen. Er wordt druk gewerkt aan het plannen van wekelijkse trainingen. Daarnaast zijn er een donderdagmiddag en wederom een zondag gepland, waarop alle geïnteresseerde scullers onder begeleiding kunnen trainen en de verschillende boottypen kunnen uitproberen.

Data

- Donderdag 9 april, vanaf 17:00u
- Zondag 3 mei, vanaf 11:00u

Zondag 3 mei is er tevens de kans voor mensen zonder skiffdiploma om de starten met een driedelige cursus voor skiffdiploma A. Bezitters van dit diploma kunnen hier starten met het behalen van het B-diploma.

Heb je interesse in deelname aan één of meerdere van deze activiteiten? Geef je dan nu op bij de Competitiecommissie t.a.v. Ashley de Lange. Deelname staat open voor alle ouderejaars, ook als je tot nu toe nog nooit gesculled hebt.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »