IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 1 maart tijdens HS-bokaal

26 februari 2018 15:08 | Pip van der Valk | gewijzigd: 26 februari 2018 16:02 | Pip van der Valk

Zorg dat u verzekerd bent van een warme maaltijd na een middag vol intensief roeien en pilsen tijdens de eerste HS-bokaal deze donderdag! Inschrijven doet u hier.

Aanstaande donderdag is het weer zo ver: De eerste HOTSHOTS-bokaal voor alle eerstejaars compo- en toerboten! Een middag waarin u uzelf op het water moet bewijzen tegenover uw jaargenoten. Indien dit niet lukt, kunt u uzelf natuurlijk ook bewijzen aan de bar tijdens de APRES SKI borrel!

Na deze intensieve middag zal er een heerlijk warm bord SPAGHETTI BOLOGNAISE mét een verrassing voor u klaar staan! Hierna bent u helemaal klaar om te shinen tijdens het beerpong toernooi in de Sociëteit. Schrijf u snel in voor het eten via deze link!

LET OP! Het eten zal een uurtje eerder dan normaal worden uitgeserveerd (19.00u), zodat u niet op uw eten hoeft te wachten na de HS-bokaal.

De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. Wees op tijd, want VOL = VOL. De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro.

Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »