IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Jort van Gennep beoogd F.T. Praeses

27 maart 2018 18:27 | Zowi Huinen | gewijzigd: 29 maart 2018 19:51 | Floor Reukers

Gisteravond, terwijl hij ijverig informatie tot zich nam voor de volgende studieverplichting, werd de heer van Gennep overvallen en meegenomen door uw bestuur.

Na een wandeltocht tastend in het duister, werd hij in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos toegesproken door uw h.t. bestuur. Hier werd hem de vraag gesteld of hij de functie van praeses op zich wil nemen voor het jaar 2018-2019. Jort antwoordde hierop met een volmondig JA.

Als lichte roeier kwam Jort in 2012 aan op de A.S.R. Nereus. Dit seizoen roeide hij in de Henley acht waar zij tot de halve finale kwamen. In zijn tweede jaar kwam hij bij de roeibond waar hij deel uitmaakte van de toen nog olympische 4-. De jaren hierna maakte hij deel uit van deze boot en heeft hij deelgenomen aan de olympische spelen in Rio de Janeiro. Met een verdienstelijke 20 blikken en meermaalse deelname aan wereldkampioenschappen en internationale wedstrijden mag Jort zich één van de meest succesvolle lichte Nereus roeiers van de afgelopen jaren noemen.

Reacties (1)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »