IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Afroeicommissie 2018

21 april 2018 11:51 | Zowi Huinen | gewijzigd: 21 april 2018 11:51 | Zowi Huinen

Afgelopen donderdag zegden acht Nereïden toe deel te nemen in een van de mooiste commissies op Nereus: de Afroeicommissie!

In de brief die ze hadden ontvangen stond dat ze zich om 19.30 uur op Centraal Station in de stationshal moesten melden. Eenmaal compleet vertrokken zij naar Brouwerij de Prael voor een biertje en beantwoordden zij een belangrijk vraagstuk. De kip was er eerder dan het ei, concludeerden ze onder het genot van een versnapering. Vervolgens begaven ze zich naar de Oude Kerk in Amsterdam, om een klassieke en gepaste foto te nemen. Op de foto's was te zien dat de sfeer er al goed in zat dus de volgende locatie werd snel aan hen doorgegeven. Via de pont vertrokken ze richting de A'DAM toren om gezamenlijk 18,85 rondjes om deze toren te rennen. Beeldmateriaal maken was verplicht en werd netjes doorgestuurd naar uw bestuur. Bij de Tolhuistuin werd een laatste drankje gedronken, waarna de Nereïden zich naar Nemo begaven.
Daar stond het bestuur boven aan de trap hen op te wachten. De functies werden ieder ingeluid door het bestuurslid met (ongeveer) dezelfde functie, waarna ze werden gevraagd toe te treden in de Afroeicommissie 2018.

De samenstelling van de Afroeicommissie 2018 is als volgt:

Marcella Kneppers - praeses
Willem Kullberg - ab actis
Sven Guijt - quaestor
Inte Koopman - roeien
Joost van Genuchten - werving I
Fien Jongerius - werving II
Gijsje Stoopman - acquisitie
Melle Broekman - technisch front

Sophie van Ameijde deed mee aan de vraagactie maar werd niet genoemd bij de functies van de Afroeicommissie 2018. Nadat iedereen van de Afroeicommissie was gevraagd werd zij meegenomen en gevraagd als beoogd f.t. commissaris reünisten en externe.

Ioe Hikemelaya!


Reacties (1)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »