IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Boten afschrijfsysteem in IOE

8 mei 2018 17:34 | Zowi Huinen | gewijzigd: 8 mei 2018 17:34 | Zowi Huinen

Het boten afschrijfsysteem is verplaatst van de site naar IOE.

In de linker balk in IOE is het kopje ‘boten’ toegevoegd. Zowel roeiers als coaches kunnen in IOE hun boten hier afschrijven. De boten en ergometers zijn verdeeld in 4 categorieën: C4+, ouderejaars, ergometers en skiffs. Het afschrijfsysteem is zo opgezet dat alleen personen met een specifiek ‘cv-item’, denk aan ‘Damesch 1’, ’Heeren Clubacht’ of ‘Eerstejaars competitie’, boten kunnen afschrijven. Zo zal alleen Damesch 1 en Heeren 1 de Mojo kunnen afschrijven, en alleen de Gladde Vier roei(st)ers de 4+ boten. De ergometers 1-7 zijn de competitieergometers aan de Amstelkant, en dienen tevens in dit systeem te worden afgeschreven ter reservering.

De boten kunnen per ploeg worden afgeschreven, de ergometers moeten per persoon worden afgeschreven. Door op het ‘+’ teken te klikken kunt u voor uw ploeg een boot afschrijven, en eventuele ‘notes’ toevoegen.
Het afschrijven kan voor maximaal 1,5 uur per dag, met uitzondering van de Ringvaart boten die 3 uur per dag kunnen afschrijven. Voor zonsopgang en na zonsondergang kan er niet afgeschreven en geroeid worden. Het afschrijven van boten kan maximaal 7 dagen van tevoren.

Hoewel het seizoen lang en breed begonnen is verzoekt uw bestuur u toch te beginnen met het gebruiken van dit systeem. Zo kunnen wij de functionaliteit hiervan bevestigen en volgend jaar het gehele jaar hier gebruik van maken.

Mocht u vragen hebben of eventuele onjuistheden opmerken, dan kunt u mailen naar abactis@nereus.nl.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »