IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Almanakcommissie der A.S.R. Nereus

10 mei 2018 15:11 | Zowi Huinen | gewijzigd: 10 mei 2018 15:11 | Zowi Huinen

Het plan bestond al enige tijd, en sinds heden is het officieel. De eerste Almanakcommissie der A.S.R. Nereus is een feit!

Afgelopen donderdag werd een vijftal Nereïden gevraagd zich te verzamelen bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Na een aantal creatieve opdrachten te hebben vervuld begaven zij zich naar het water om een versnapering tot zich te nemen. Op de vraag of er een boek was dat zij allen hadden gelezen antwoordden zij correct door een foto te sturen van één van hen met de Almanak. Hulde!

Gezien zij allen het boek hadden gelezen werd hen de vraag gesteld zich naar de A.S.R. Nereus te begeven. Daar stond uw bestuur hen op te wachten, omringt door met kaarslicht verlichte Almanakken. Één voor één werd hen gevraagd toe te treden in de eerste Almanakcommissie der A.S.R. Nereus.

De Almanak der A.S.R. Nereus werd voorheen gemaakt door een lid van de Afroeicommissie. Hoewel deze taak afgelopen jaren uitstekend is uitgevoerd viel deze taak ten zeerste buiten de bezigheden van de rest van de Afroeicommissie. Daarbij was het te veel werk om er een volwaardige Nereus Almanak van te maken die al haar historie waarborgt en haar verhalen herbergt. Vanwege deze redenen is besloten een commissie samen te stellen van vijf Nereïden die zich gaan inzetten deze historie en verhalen samen te vatten in een Nereus waardig drukwerk.

Sinds deze week is de Almanakcommissie officieel samengesteld uit de volgende Nereïden:

Floris Loeffen - praeses
Ella Cordus - ab actis
Hilde Boon - commissaris design
Fleur Knijn - commissaris extern
Thomas de Bruine - commissaris innovatie

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »