IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Brinio Claerbout beoogd f.t. ab actis

14 mei 2018 09:40 | Zowi Huinen | gewijzigd: 14 mei 2018 09:40 | Zowi Huinen

Op dinsdag 24 april werd Brinio Claerbout tijdens het huiseten door de mannelijke bestuursleden overvallen en meegenomen naar de A.S.R. Nereus.

De vrouwelijke bestuursleden werden opgehaald van het Thetis diner, en samen vertrokken zij naar de kop van Java-eiland. Uitkijkend over de wateren van Amsterdam stond uw h.t. bestuur voor hem, waarna hij werd toegesproken en gevraagd de functie van ab actis der A.S.R. Nereus volgend jaar op zich te willen nemen. Traditiegetrouw werd er niet direct 'ja' gezegd, en gaf hij aan hier een weloverwogen beslissing over te zullen nemen.

De heer Claerbout roeide in 2012 al voor Nereus, en werd in 2014 lid. Door zijn achtergrond als junior roeide hij direct mee in de middengroep, waar hij de Abcoude-Amsterdam heeft gewonnen. Daarnaast is hij actief geweest als coach in de competitievloot, waar hij de talentenacht en Damesch 1 heeft gecoacht. Dit jaar coacht hij de Damesch Clubacht. Daarnaast heeft hij zich als quaestor ingezet voor Nereus in de Afroeicommissie 2017.

Na lang over deze belangrijke keuze te hebben nagedacht vroeg de heer Claerbout uw h.t. ab actis nog eenmaal met hem te eten om wat vragen te beantwoorden. Op Nereus aangekomen werd haar doch vriendelijk verzocht samen met een tweetal uit EJD'18 naar de KRZV 'De Hoop' te roeien. Daar aangekomen werd zij door brieven de stad door geleid, om uiteindelijk uit te komen bij de Vechtstraat. Hier wachtte het antwoord op haar, en stond de heer Claerbout klaar met een 'JA'. Hulde!

Reacties (5)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »