IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Floris Korten beoogd f.t. Commissaris Materiaal

29 mei 2018 10:43 | Mark Buis | gewijzigd: 29 mei 2018 10:57 | Mark Buis

Donderdag 10 mei werd Floris, terwijl hij, samen met een groot aantal oud technisch front mannen, van de zon genoot op het coach balkon, ontvoerd.

Donderdag 10 mei werd Floris, terwijl hij, samen met een groot aantal oud technisch front mannen, van de zon genoot op het coach balkon, ontvoerd. Na een deel van de avond genoten te hebben van een bbq ter ere van het 13de lustrum van de 'oude dame', werd de heer korten door uw bestuur meegenomen naar Amsterdam noord. Na een snelle tocht over het IJ in een prachtig schip werd voor de DAMEN scheepswerf hem de vraag gesteld of hij de functie als Commissaris materiaal in de bestuursgang 2018-2019 op zich wou nemen.

Een kleine 3 weken later werd uw h.t. Commissaris Materiaal tijdens een vergadering opgeschrikt door een boze bootsman. Die beweerde dat een aantal roeiers een boot dermate mishandeld hadden dat de Commissaris Materiaal ogenblikkelijk diende te komen kijken. Eenmaal aangekomen in de werkplaats bleek er geen groot euvel te zijn maar bleken de bootsman en de toekomend beoogd f.t. Commissaris Materiaal onder een hoedje hadden gespeeld. De vraag of Floris zitting wou nemen in het beoogd f.t. bestuur werd toen alsnog beantwoord met een volmondig JA.

Floris kwam in 2014 aan op de A.S.R. Na een jaar in eerstejaars licht te hebben geroeid ging hij verder in de lichte midden groep. Hij maakte deel uit van de afroeicommissie in 2015, is een vaste kracht in de CTO en draagt zorg voor de oud leden in de reunisten commissie. Ieder jaar voorziet hij als razende reporter de mooiste roeiwedstrijd van het jaar, de Heineken roeivierkamp, van commentaar.

Reacties (3)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »