IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Coaches ouderejaars competitieploegen gezocht

6 september 2018 18:47 | Lotte van 't Hooft | gewijzigd: 6 september 2018 18:47 | Lotte van 't Hooft

Voor aankomend competitieroeiseizoen is uw Bestuur en uw Competitiecommissie op zoek naar coachkaders voor de ouderejaars competitieploegen.

Voor onderstaande ploegen zoekt men coachkaders voor zowel Heeren- als Dameschploegen.

Clubacht: de Clubacht is een fanatieke ploeg die gemiddeld vijf tot zes keer per week traint met als doel van het seizoen de Kruithuisbokaal mee naar de A.S.R. te nemen. Nereus is ieder jaar erg succesvol mede dankzij goede coaches. Dit seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste coaches die de Damesch en Heeren naar de overwinning coachen. Het coachen van een Clubacht is een bijzondere ervaring door onder andere unieke evenementen en kan tevens een opstapje zijn naar het coachen van een wedstrijdboot.

Gladde vier: de Gladde Vier is een ploeg die gemiddeld drie tot vijf keer per week traint met als doel van het seizoen de Vlietbokaal mee naar huis nemen. Tijdens een seizoen kunnen er meerdere Heeren en Damesch Gladde Vieren meestrijden om de Vlietbokaal.

Ervaren C4+: de Ervaren C4+ is een ploeg die gemiddeld twee tot drie keer per week traint. Het roeien is wat vrijblijvender maar absoluut een leuke toevoeging voor nog een actief jaar op Nereus voor zowel coaches als roeiers.

Scullsectie: het scullen heeft de afgelopen jaren binnen competitieroeiend Nereus op een (redelijk) laag pitje gestaan. Wij merken dat er enthousiaste potentiële roeiers zijn, echter is het aantal mensen met roei- en coachervaring binnen het scullen beperkt. Daarom zoeken wij de mensen die ervaring hebben met scullen (skiffen, dubbeltwee, dubbelvier) of het coachen hiervan, van competitieroeiers tot jeugdroeiers en/of wedstrijdroeiers.

Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar competitie@nereus.nl. U kunt zich ook opgeven met meerdere personen voor één coachkader!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »