IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 15 november

11 november 2018 23:52 | Josephine de Ruiter | gewijzigd: 12 november 2018 10:02 | Martine Vernimmen

Aanstaande donderdag kan er weer gegeten worden op de Societeit! Schrijf je gezellig in om na de outdoor te genieten van een heerlijk warm bordje zoete aardappelstampot. Schrijf je snel in, want VOL =

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Een heerlijke zoete aardappelstamppot is een ideaal begin van de avond, om daarna lekker te blijven hangen voor de borrel!

Inschrijven kan voortaan via IOE (https://ioe.nereus.nl/events#/), door in het linkermenu te klikken op 'evenementen'. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar socie@nereus.nl. De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. Wees op tijd, want VOL = VOL.

De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro. Om 20.00u zal er worden uitgeserveerd en je kan je eten komen ophalen tot 20:45. Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »