IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Nereus wint 2- op Baselhead

26 november 2018 12:39 | Judith de Wilde | gewijzigd: 26 november 2018 12:39 | Judith de Wilde

Wedstrijdroeiend Nereus heeft zich op 17 november in Basel van haar beste kant laten zien. Maar liefst twee zware mannen achten, 1 lichte mannen acht en twee dames achten trokken ten strijde op het wa

In het Elite veld eindigden de damesachten vlak achter elkaar, op de derde en vierde plek. Dit betekent dat de acht van slagvrouw Miriam Visser een podiumplaats bemachtigde, met bijbehorend prijzengeld. 52 seconden daarachter kwam de acht met slagvrouw Tommie die Rooij.

Ook de mannenachten hebben ieder zeer verdienstelijk geroeid in een sterk bezet Elite veld. Zo werd vrijwel al het prijzengeld opgeslokt door de aanwezigheid van 4 Duitse bondsachten. Nereus 1, met slagman Koen van den Herik, is op een vijfde plek geëindigd. Nereus 2, met op slag Jan Boon, en de lichte mannen acht van Thomas Start finishte op de 16e en 17e plek.

Hoewel alle ploegen individueel tot een mooi eindresultaat zijn gekomen, was de grote winnaar van de dag toch wel Nereus als vereniging. In Basel wordt ieder jaar een 2- uitgereikt aan de beste verenigingsploeg. Door de inzet van alle aanwezige roeiers en coaches eiste Nereus dit jaar de titel op, met als gevolg dat, figuurlijk gezien, Nereus met een 2- in het vliegtuig naar huis stapte. Bravo!

Het bleef die avond nog lang onrustig in Basel.

Ioe Hikemelaya!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »