IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Lustrumcommissie 27e Lustrum

2 januari 2019 23:06 | Brinio Claerbout | gewijzigd: 2 januari 2019 23:06 | Brinio Claerbout

De kogel is door de kerk! Na een wachttijd van enkele weken hebben alle gevraagde toegezegd zitting te nemen in de 27e Lustrumcommissie. Waarvoor hulde!

De avond begon voor hen op maandagavond 10 december om 19:27. De oplettende lezer ziet meteen de nodige symboliek in de voorgaande zin. Nadat verzameld werd op het Museumplein, werd het achttal op pad gestuurd naar de geboorteplek van de A.S.R. Nereus, het A.S.C./A.V.S.V.
Hier wachtte uw Ab Actis tezamen met de Rector en Assesor Secundus de groep op. Na de lovende woorden van mijnheer de Rector, corrigerende woorden van uw Ab Actis en de nodige bieren, ging het gezelschap op weg naar het Bordeauxrode Bastion.
Op de Amsteldijk stonden uw Commissaris Materiaal en Commissaris Ghebouw hen op te wachten. Nadat een boot in het water was gelegd, zette het achttal zijn tocht al roeiend voort. Op de Amstel werd 2 maal gestopt en niet op geheel onlogische locaties, namelijk de vorige plekken waar de ASR haar botenhuis had. De tocht eindige bij het huidige botenhuis, te Amsteldijk 130a, u allen bekend.
Bij aankomst werd het achttal geblinddoekt en in de Bak gezet. Na een onstuimig ritje werd de Bak voor de hoofdingang van het Olympisch Stadion geparkeerd.

Hier werd hen door onze Praeses de vraag gesteld om zitting te nemen. Allen, op een enkeling na, zeiden volmondig JA!. Midden in het Kerstreces werd uw Praeses verrast door een bericht van de laatste om ja te zeggen. Bravo!
De samenstelling van de 27e Lustrumcommissie is als volgt:
Floris Loeffen - Praeses
Amihan de Boer - Ab Actis
Koen Benjamins - Quaestor
Nando Slijkerman - Acquisitie
Jibbe Bertholet - Evenementen
Anne ter Schure - Evenementen
Tiemen van der Kolk - Lustrumwedstrijden
Babette den Houting - Lustrumgala
Hilde Boon - Lustrumalmanak

Opdat de ASR meer zal floreren dan ooit te voren!

Nereus wint de Varsity!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »