IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Floor van Lieshout beoogd f.t. praeses der A.S.R. Nereus

9 april 2019 16:56 | Jort van Gennep | gewijzigd: 9 april 2019 16:57 | Jort van Gennep

Op 4 april werd Floor van Lieshout gevraagd als beoogd f.t. praeses der A.S.R. Nereus. Het antwoord luidde een volmondig JA!

Floor van Lieshout had zich opgemaakt voor een ontspannen avond. Nadat ze de eerstejaars lichte dames van de laatste adviezen had voorzien ter voorbereiding op de Varsity, zou ze in spelletjescafé de Twee Klaveren tot rust komen. Direct na de training van de roeisters bleek haar avond een onverwachte wending te krijgen toen ze ontvoerd werd door het Bestuur.

Van de Bosbaan werd Floor naar Loenersloot gebracht. Hier kreeg ze de opdracht kreeg om aan te bellen bij nummer 8, waar Irene Wolfs verrast werd door haar komst. Irene, in het dagelijks leven werkzaam als headhunter en tevens de eerste vrouwelijke praeses der A.S.R. Nereus, voelde Floor stevig aan de tand over haar geschiktheid voor een bestuurlijke functie. Met vlag en wimpel kwam Floor door de selectie. Hierna ging floor naar nabijgelegen Amsterdam-Rijnkanaal. Hier werd zij opgewacht door Bente van der Laan die haar vertelde over haar ervaringen als roeier en praeses van Nereus. Met deze kennis en ervaring verplaatste Floor zichzelf naar Kasteel Loenersloot waar zij de vraag kreeg of zij volgend jaar de functie van praeses in het bestuur der A.S.R. Nereus zou willen vervullen. Het antwoord luidde een volmondig JA!

Floor is in 2015 op Nereus aangekomen en heeft zich ontpopt tot een ware Nereïde. Als roeier heeft zij internationaal succes behaald, met als sportief hoogtepunt een zilveren medaille op het WK onder 23. Verder heeft ze zich bekwaam bewezen door haar ervaring in de afroeicommissie en de financiële commissie. Momenteel is ze actief als coach van de eerstejaars lichte Dames.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »