IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Maciek Mika beoogd f.t. Commissaris Materiaal der A.S.R. Nereus

23 april 2019 20:38 | Floris Korten | gewijzigd: 1 juli 2019 16:47 | Beatrijs Bijl

Op woensdag 17 maart j.l. werd Maciek Mika in zijn huispak van de eettafel gelicht. Op de vraag of hij Commissaris Materiaal '19-'20 wilde worden antwoordde hij 'JA!'.

Mika werd op de betreffende woensdag meegenomen vanuit zijn eetkamer, waarna hij geblinddoekt en in zijn joggingbroek op het schip 'de Compensatie' gezet. Vandaar werd hij, al genietend van een drankje, afgezet bij Nemo, met een brief en een fles champagne in de hand. Hierna moest hij een tocht maken door de scheepvaartgeschiedenis van de stad Amsterdam, om vervolgens meegenomen te worden naar de historische scheepswerf 't Kromhout. Hier wachtte uw bestuur hem op, om hem te vragen of hij het zag zitten om zitting te nemen in het bestuur 2019-2020 als Commissaris Materiaal. Op deze vraag antwoordde hij met een volmondig 'Ja!'. Waarvoor hulde!

Maciek Mika, beter bekend als 'Mika', kwam aan in de Afroeiperiode van 2014, waarna hij kortstondig wedstrijdselectie gelopen heeft in de Eerstejaars Lichte selectie. In zijn eerste jaar koos hij echter voor het competitieroeien en kwam na de turbulente kruisjesperiode terecht in Heren 13. Na een jaar de borrel onveilig gemaakt te hebben, heeft hij het tot Eerstejaars Licht '16 geschopt en is hij tot het seizoen van 2018 blijven roeien.

Veelzijdiger dan Mika komen ze zelden: de internetaansluiting op Nereus en haar website zou allang ingestort zijn als deze man zich hier niet om bekommerd had, voornamelijk vanuit zijn rol in de commissie B'Vo. Daarnaast neemt hij nog steeds zitting in de NKIR commissie, en heeft hij meerdere afroei- en competitieploegen gecoacht.

Reacties (4)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »