IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Barbecue donderdag 9 mei

6 mei 2019 14:09 | Martine Vernimmen | gewijzigd: 6 mei 2019 14:26 | Martine Vernimmen

Aanstaande donderdag vindt de Ghebouw dies plaats. Geheel in stijl zullen de Ghebouw Barry's een luxe barbecue voor u bereiden die wordt aangevuld met een rijkgevulde couscoussalade.

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. In het kader van de Ghebouw dies zal er een luxe barbecue voor u klaarstaan nadat de hotshotsbokaal is afgelopen.

Inschrijven kan via IOE (https://ioe.nereus.nl/events#/), door in het linkermenu te klikken op 'evenementen'. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar socie@nereus.nl. De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. Wees op tijd, want VOL = VOL.

De prijs voor de luxe barbecue is 6,50 euro. Om 20.00u zal er worden uitgeserveerd en je kan je eten komen ophalen tot 20:45. Geef de keuze voor vega en/of eventuele allergieën aan in het vakje ‘bijzonderheden’.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »