IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Eten donderdag 23 mei

20 mei 2019 12:07 | Martine Vernimmen | gewijzigd: 20 mei 2019 12:07 | Martine Vernimmen

Aanstaande donderdag belooft het een heerlijk zonnige dag te worden. Genieten van een bordje pasta carbonara op het balkon is het ideale begin van je avond!

De inschrijvingen voor het eten van aanstaande donderdag zijn weer geopend. Een heerlijke pasta carbonara is een ideaal begin van de avond, om daarna lekker te blijven hangen voor de borrel!

Inschrijven kan via IOE (https://ioe.nereus.nl/events#/), door in het linkermenu te klikken op 'evenementen'. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar socie@nereus.nl. De inschrijvingen sluiten op donderdag om 12.00. Wees op tijd, want VOL = VOL.

De prijs voor het eten is 4 euro p.p. inclusief toetje. Supersize kost 5,50 euro. Om 20.00u zal er worden uitgeserveerd en je kan je eten komen ophalen tot 20:45. Geef de keuze voor supersize aan in het vakje ‘bijzonderheden’. In dit vakje kunt u ook vega en/of eventuele allergieën vermelden.

Let op! Als u zich inschrijft voor het eten worden er voor u boodschappen gedaan en gekookt, als u zich inschrijft gaan we er dus ook vanuit dat u komt eten. Schrijft u zich in en komt u niet eten, dan zal er alsnog 4 euro voor u in rekening worden gebracht.

Tot donderdag!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »