IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Hijleke Nauta beoogd f.t. Commissaris Wedstrijdroeien der A.S.R Nereus

24 mei 2019 14:39 | Judith de Wilde | gewijzigd: 24 mei 2019 14:42 | Judith de Wilde

Op donderdag 23 mei werd Hijleke Nauta ontvoerd vanaf de Vechtstraat. Op de vraag of zij Commissaris Wedstrijdroeien wilde worden antwoordde zij met een volmondig 'JA'!

Hijleke stond haar bezwete trainingskleding soep te maken toen zij werd geblinddoekt en ontvoerd in het Nereus busje, waarna zij enige tijd later via Nereus op 'De Compensatie' werd gezet. Al genietend van een alcoholische versnapering en een stokbrood met humus, voer het gezelschap het open water van de Amstel tegemoet. Op een idyllisch plekje tussen de Grote Bocht en Ouderkerk aan de Amstel mocht Hijleke haar blinddoek en koptelefoon afdoen. Al wankelend bereikte zij veilig het vasteland, alwaar haar de welbekende vraag gesteld werd.

Hijleke kwam aan op Nereus in 2015 en is, volgens goed wedcom gebruik, direct gaan wedstijdroeien. Als slag van EJD stroomde zij door naar een succesvol tweede jaar in een winnende developmentploeg. Haar roei-carriere kreeg daarna pas echt vleugels en leverde haar een zilveren medaille op tijdens het SB WK in de 8+. Tevens jaar is Hijleke toegetreden tot het illustere gezelschap van Varsity-winnende dames, waarvoor hulde!

Ook naast de boot heeft Hijleke haar potentie laten blijken als onder meer lid van de Thetis commissie en Intrainingscommissie. Momenteel woont Hijleke op de Tettenberg en studeert zij Geneeskunde aan de VU.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »