IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Pieter van den Brink beoogd f.t. Quaestor I der A.S.R. Nereus

3 juni 2019 17:50 | Dirk Oostendorp | gewijzigd: 3 juni 2019 17:50 | Dirk Oostendorp

Op donderdag 16 mei werd Pieter van den Brink gevraagd als beoogd f.t. Quaestor I der A.S.R. Nereus. Het antwoord luidde een volmondig 'JA'!

Pieter stond deze donderdag nietsvermoedend zijn taken in de KookCie te delegeren toen hij plots geblinddoekt door het bestuur werd meegenomen op 'de Compensatie'. Na een rustgevende tocht over het water kwam hij aan bij de mooiste Sociëteit van Amsterdam. Hier, bij Knijn, wachtte het bestuur hem op om hem de vraag te stellen of hij zitting wil nemen in het bestuur 2019-2020 als Quaestor I.

Een aantal dagen later dacht uw h.t. Quaestor I een dag tot rust te komen bij Artis. Maar helaas, niks was minder waar. Er volgde een spectaculaire tocht langs zeehonden, gorilla's, schildpadden en glijbanen. Hierna werd hem verzocht een alternatieve training te doen in het Marnixbad. Echter had uw h.t. Quaestor I geen zwembroek bij zich. Er zat dus niks anders op dan zich naar het nabijgelegen, bij u allen welbekende Café De Blaffende Vis te begeven om een Mannenliefde te drinken. Hier antwoordde Pieter met een volmondig 'JA', waarvoor hulde.

Pieter van den Brink kwam aan op Nereus in de afroeiperiode van 2015. Hij ging gelijk wedstrijdroeien als roeier in de eerstejaars acht van Licht 16. Hij heeft drie jaar verdienstelijk geroeid met als absoluut hoogtepunt de winst in de lichte oude vier.
Verder is Pieter nu nog actief in de kookcommissie en de Heinekencommissie en is hij Praeses geweest van de Intrainingscommissie. Ook coacht hij dit jaar met verve Dames 2.

Reacties (5)

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

nieuwsarchief »

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »