IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Judith Verberne beoogd f.t. Ab Actis der A.S.R. Nereus

16 juli 2019 13:13 | Brinio Claerbout | gewijzigd: 16 juli 2019 13:19 | Brinio Claerbout

In een nagenoeg uitverkochte Johan Cruijff ArenA heeft Judith Verberne volmondig "JA" gezegd om volgend jaar de taak als Ab Actis der A.S.R. Nereus op zich te nemen.

Tijdens een vergadering van de Thetissprint Commissie werd Judith door uw bestuur meegenomen naar de bestuurskamer. Aldaar werd haar door de h.t. Ab Actis, de heer Claerbout, een aantal vragen gesteld. De vragen bestonden uit trivia van de geschiedenis van de A.S.R., maar ook uit actuele feiten. Na deze vragen, werd haar gevraagd om blind een brief te typen aan onze erevoorzitter, dhr Pennink. Nadat ook deze proef feilloos werd doorstaan, was het tijd om te vertrekken naar de plek om haar de belangrijke vraag te stellen. Samen met uw bestuur vertrok de Bak naar de Johan Cruijff ArenA. Hier werd haar de vraag gesteld om volgend jaar zitting te nemen in het bestuur van het Ajax van het roeien, de A.S.R. Nereus. Zoals het iemand betaamt die de functie van Ab Actis krijgt, werd er geantwoord met een resoluut "JA!". Waarvoor hulde!

Judith Verberne kwam in 2014 aan op het Bordeauxrode Bastion. Alvorens zij ging wedstrijdroeien in Eerstejaars Lichte Dames, zat zij in haar eerste jaar in Damesch 1. Vervolgens heeft Judith nog twee jaar geroeid in Middengroep Lichte Dames. Nadat zij haar riemen aan de wilgen heeft gehangen, nam zij de toeter van een coach ter handen en heeft dit jaar Eerstejaars Lichte Dames gecoacht. Naast het roeien en coachen heeft Judith in meerdere commissies zitting genomen. Zowel in de Kookcommissie als de Intrainingscommissie. Momenteel is zij verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding van de Thetissprint.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »