IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Zomerreces tot 20 augustus

19 juli 2019 11:57 | Brinio Claerbout | gewijzigd: 19 juli 2019 11:57 | Brinio Claerbout

Nu de SoWe is afgesloten met een fantastisch zomergala verkeert de vereniging in zomerreces. Dit betekent dat uw bestuur verminderd bereikbaar zal zijn, en het ghebouw goed afgesloten dient te worden.

Tijdens het zomerreces worden er geen activiteiten georganiseerd, de donderdagborrel zal dan ook geen doorgang vinden. Uw bestuur zal in beperkte mate aanwezig zijn. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om te trainen, dan wel te sporten. Zorg ervoor dat u (loods)deuren en ramen goed sluit en verlichting en muziek uitschakelt na een bezoek aan het botenhuis. Dit geldt ook als u denkt dat u niet de laatste bent die het botenhuis zal bezoeken.

Houd uzelf ondertussen op de hoogte van de prestaties van onze toproei(st)ers op de internationale toernooien, train uzelf fit voor de wedstrijdselectie.

Vergeet niet op uw exotische bestemmingen correcte kiekjes te maken met uw afroeishirt of Nereuskleding voor in de almanak. Vakantiefoto's kunnen in het beeldarchief worden bijgevoegd, dat zich in IOE bevindt.

Wij wensen u een goede zomer toe en begroeten u graag weer op woensdag 21 augustus bij het begin van de VU Introductiedagen!

Ioe hikemelaya!

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »