IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Gala nieuws

29 december 2008 11:12 | Aron Beekman | gewijzigd: 30 maart 2009 12:59 | Aron Beekman

Lees meer voor het bijbestellen van dinerkaarten, de extra galaverkoop op donderdag 8 januari en een nieuwe pasdag voor rokkostuumsb

Na de laatste kaartverkoop voor het galadiner bent u er misschien achter gekomen dat u of uw date niet in het bezit is van dinerkaartje. Voor diegenen die al een galakaartje hebben gekocht en daar nu graag toegang tot het diner bij wilen hebben, bieden wij deze week de gelegenheid dit te verwezenlijken.
Stuur een e-mail naar nereus.gala2009@gmail.com met daarin je verzoek, en maak vervolgens het verschuldigde bedrag van €35,- per dinerkaart over op rekeningnummer 46.79.00.256 t.n.v. ASR Nereus, o.v.v. ‘galadiner’. Het bedrag moet voor 29 december overgemaakt zijn . Je dinerkaartje kun je na een succesvolle transactie ophalen op de borrel van 8 januari, bij inlevering van je eerder gekochte galakaartje.

Op donderdag 8 januari vindt een extra en laatste verkoop van galakaarten zonder diner plaats, tijdens de eerste borrel van het nieuwe jaar. Tevens zal op deze avond Budgettie/SFS weer langskomen om iedereen die vorige keer verhinderd was van een rokkostuum te voorzien.

Voor alle dinergasten geldt nog steeds dat zij hun voorkeuren voor de tafelschikking aan ons kunnen doorgeven door te mailen naar nereus.gala2009@gmail.com. Laat ons weten in welke samenstelling er gedineerd wordt, dan doen wij ons best u een nog mooiere avond te bezorgen.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »