IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Zie hier: PaparazCie 2009

24 april 2009 12:09 | Aron Beekman | gewijzigd: 24 april 2009 12:09 | Aron Beekman

Donderdag 12 maart baande een drietal uitverkoren eerstejaars zich een weg door verschillende Amsterdamse hotspots. Eindigend bij Café Nol zegden zij volmondig toe komend jaar plaats te nemen in de PaparazCie. Lees meer voor informatie

Voorafgaand aan de kroegentocht van die avond diende Tessel van Leeuwen, Valentijn Doffegnies en Casper Dreef een gedicht vol loftuitingen voor aan de competitiecommissie. Nadat dit uiteraard zeer goed werd ontvangen, beloofden zij plechtig de taak van PaparazCie op zich te nemen.

De mensen in de PaparazCie zijn feitelijk gezien een geheim stelsel van zintuigen. Zij vormen de oren, de ogen en waar nodig de neus van de eerstejaars competitievloot. Overal waar de leden van deze vloot zich bewegen, worden ze gevolgd. Alles wat ze doen, wordt opgemerkt. Een destillatie uit al deze waarnemingen wordt vervolgens aan de leden van de vloot gepresenteerd.

Zodoende kunt u vanaf nu na elke wedstrijd en elk evenement een verslag in woord&beeld verwachten van uw PaparazCie. Hierbij zullen zowel de sportieve prestaties als het feestgedrag uitgebreid aan bod komen. De eerste bijdrage is reeds in de maak en zal spoedig op de site gepubliceerd worden.

Reacties (0)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »