IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

nieuws

Auping Sociëteitsweek

5 juni 2009 14:06 | Niels den Heeten | gewijzigd: 8 juli 2009 13:30 | Niels den Heeten

De Auping Sociëteitsweek is voorbij. Hopelijk zien wij U volgend jaar weer. Binnenkort volgen hier de foto's.

Wat is de Auping Sociëteitsweek? Een mooie slotweek waarin geroeid kan worden, kennis gemaakt kan worden met alle facetten die Nereus rijk is en waarin natuurlijk gegeten, gedronken en gefeest kan worden. Kortom een waardige afsluiting van het seizoen. Natuurlijk bent u hierbij.

Om de enigszins cryptische omschrijvingen van deze activiteiten wat te verduidelijken, volgt hier een toelichting op het programma van de Auping Sociëteitsweek, beginnende vandaag tot en met zondag 5 juli op de ASR Nereus. Hoewel de naam dat doet vermoeden, zult u aan slapen niet veel toe komen, maar dat kunt u tenslotte de hele zomer nog doen.

Programma


Maandag 29 juni: Aupening
Vanaf 17:00 zijn alle leden van Nereus van harte welkom om de Auping Sociëteitsweek feestelijk in te luiden. Onder het genot van een biertje kunt u luisteren naar de inspirerende woorden van enkele prominente Nereïden, waarna u een buffet van hoogstaande kwaliteit te wachten staat. Later op de avond zal de muzikale begeleiding verzorgd worden door de opkomende band Karma’s Kitchen.
Let op: indien u mee wilt eten, dient u zich vóór vrijdag 26 juni op te geven via socie@nereus.nl!

Dinsdag 30 juni: Op naar de Top Dinsdag
Vanaf 17:00 is iedereen met interesse in wedstrijdroeien, vroeger, huidig of toekomstig wedstrijdroeier, van harte welkom voor een uitgebreide pastamaaltijd op de ASR. Hier kan een ieder die overweegt in de toekomst te gaan wedstrijdroeien kennis maken met de crème de la crème van Nereus’ wedstrijdroeiers. Zij zullen u in geuren en kleuren vertellen over hun meest fantastische overwinningen en al uw prangende vragen beantwoorden over bijvoorbeeld intraining gaan, inwegen en hoe de top van de blikkenranglijst te bereiken. Tijdens de Olympische quiz kunt u uw kennis over de vele Olympische Nereïden testen en meedingen naar de hoofdprijs: een intiem diner met uw favoriete Olympiër.
Let op: indien u mee wilt eten, dient u zich vóór vrijdag 26 juni op te geven via socie@nereus.nl!

Woensdag 1 juli: Maximaal Verticaal Woensdag
Deze dag staat in het teken van competitieroeien op Nereus. Alle verticalen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de grote verticalen vierkamp die op de Amstel verroeid zal worden, met de finales in een acht. Combinaties van verticalen zullen gevormd worden om de strijd met hun eeuwige concurrenten aan te gaan. Zullen de sinds jaar en dag succesvolle Heeren I en Damesch I combinaties opgewassen zijn tegen de wellicht zeer sterke combinaties van bijvoorbeeld Heren IV of Dames V uit verschillende jaren? Schrijf u massaal in voor deze bijzondere mogelijkheid om met uw voorgangers of opvolgers de naam van uw ploeg te verdedigen!
Tussen de wedstrijden door bestaat er voor eerstejaars de mogelijkheid om kennis te maken met het B4 en clubacht roeien. Samen met roeiers uit de huidige clubachten en B4-en en onder begeleiding van diens coaches kunnen zij hun eerste halen in deze prachtige nummers maken.
Na de wedstrijden kunt u onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met uw ploeg en verticalen. Tevens kunt u zich met uw gehele ploeg laten vereeuwigen door onze huisfotograaf. Vervolgens wacht u een vertrouwde Nereus barbecue op het balkon. De muzikale begeleiding van de avond zal verzorgd worden door de u welbekende Nereusband, gevolgd door een spetterend feest tot in de kleine uurtjes.
Let op: indien u wilt deelnemen aan deze verticalenwedstrijden en/of wilt komen eten, dient u zich vóór vrijdag 26 juni op te geven via competitie@nereus.nl!

Donderdag 2 juli: Dubbel Donderdag
Nadat ’s ochtends de skiff-examens zijn afgenomen, is er ’s middags de mogelijkheid om een poging te wagen in bijvoorbeeld een dubbeltwee of dubbelvier. Maar ook als u uw skiffdiploma nog niet heeft behaald, kunt u aan deze dag deelnemen en wellicht uw eerste halen met twee riemen maken. Onder begeleiding van ervaren scullers kunt u kennis maken met de wereld buiten het boordroeien.
Let op: indien u wilt deelnemen aan deze scull-sessies, dient u zich op te geven via competitie@nereus.nl!

Vrijdag 3 juli: Vrienden van Vroeger Vrijdag
Deze dag staat geheel in het teken van uw illustere voorgangers, de leden van Oud-Nereus, die ver voor uw tijd reeds hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van uw dierbare vereniging. Als dank voor hun blijvende steun aan de ASR worden zij op deze dag uitgenodigd om een biertje te komen drinken in de ook voor hun vertrouwde sociëteit en samen herinneringen op te halen aan vervlogen jaren en successen op het water. Voor u de ideale gelegenheid om uit te rusten van de afgelopen enerverende dagen en u voor te bereiden op het bruisend weekend dat u nog te wachten staat.

Zaterdag 4 juli: NSRF Slotwedstrijden
Het hele weekend worden op de Bosbaan de laatste wedstrijden voor de zomer verroeid. Voor menig wedstrijdroeier de kans om nog éénmaal dit seizoen een topprestatie neer te zetten en een felbegeerd blik te trekken. De laatste loodjes wegen het zwaarst dus de aanmoediging van de kant kan hen net dat kleine beetje extra kracht geven om als eerste over de finish te komen. Dus start u zelf niet, poets dan uw stembanden op en begeef u massaal naar de Bosbaan om wedstrijdroeiend Nereus over de finish te ioeien en het Nereuslied meer dan eens over het water te laten schallen!

Zondag 5 juli: Losgaan aan de Bosbaan
Morgen zullen zowel het roeiseizoen als de Auping Societëitsweek hun spetterend einde beleven.

Op de laatste dag van de Auping Sociëteitsweek verenigt heel Nereus zich opnieuw aan de Bosbaan. Terwijl de wedstrijdroeiers hun laatste winnende halen van het seizoen maken, is er voor iedereen die niet hoeft te roeien een voetbaltoernooi aan de Bosbaan, ter hoogte van de witte brug op de 1500m lijn. Aanvang: 13:00u. Voetbalkwaliteiten zijn geen vereiste, zolang u een team weet samen te stellen kunt u hieraan deelnemen. Uw vertrouwde Socie zal ook op locatie voor de nodige koolhydraatrijke voeding zorgen, in de vorm van een pastaparade, waar de wedstrijdroeiers natuurlijk ook van kunnen meegenieten.

De Auping Sociëteitsweek zal tenslotte worden afgesloten met het traditionele uittrainingsfeest op de ASR, waar de muziek zal klinken tot de zon weer opkomt en iedereen kan beginnen aan een zomerslaap die zal voortduren tot de Afroeiperiode begint. Vanaf 22:00u bent U welkom op de ASR.

Wij zien u dus tijdens de Auping Sociëteitsweek op de ASR!

plaatje

plaatje

Downloadsplaatje

Reacties (19)

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »